Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här bilden har jag målat, fotograferat, redigerat och lagt till text till.

 




Farväl - nu kommer jag inte tillbaka

 

 

... förrän nästa år =0)

 

Var rädda om varandra

och så önskar jag var och en

ett fint slut och en härlig början

 

Kram,

 

Anna*

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-31 17:21



Bookmark and Share


  Maria T
Tack.
Varma nyårshälsningar
2011-01-02

  En strimma av guld
Tack själv och god fortsättning på det nya året. Jag ser fram emot att få läsa dina dikter och är övertygad om att vi har ett fint år framför oss.
2011-01-02

  Amorina
Oj, vad jag hoppade till... ;)

Gott Nytt År till dig också, Anna!

Kram
Anna-Karin
2011-01-01

  Gunnel Eriksson VIP
Trevligt att du vänder dig mot oss läsare på bilden av dig själv.
Önskar dig Gott Nytt År!
2011-01-01

  Stardust VIP
skräms inte så där! =)
2011-01-01

  Junitvillingen
Huuu vad du skräms!!;-)) Men tack och lov rör det sig om bara några timmar...det ska jag väl stå ut med hihi;-)) GOTT NYTT 2011! Kraaaaaaam;-)))
2010-12-31

    ej medlem längre
Anna -

Strålandegnistrande

Hon finns -

Alltid , al tid!

:-)
2010-12-31

  Ann-sofie.
Gott nytt år önskar dig mer en fin och härlig början..
2010-12-31

    ej medlem längre
Jag önskar dig detsamma!



/Ann
2010-12-31

  Anna*
Jaaaaaaa ... härligt tramsigt ♥
2010-12-31

  Annie b'larsson VIP
Tramsigt.
2010-12-31

  Lars E Jönsson
Detsamma
2010-12-31

    ej medlem längre
Kära Anna,
farväl...
Må Nytt år glimma i guld för dig.
2010-12-31

  Johan Bergstjärna VIP
Tack, detsamma önskar jag dej!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*