Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering och omarbetning av äldre text (2006-01-21) som försvann när jag missade att betala medlemsavgiften i tid.


En kvinnlig halvgud; Drömkvinnan.


När du går förbi,
då följer mina ögon efter dej,
jag riskerar att krocka med dumt utplacerade lyktstolpar.
När vi ser på varandra,
så är det omöjligt för mig att dölja mitt leende.

När du är i min närhet så glömmer jag allt annat än dej.
Jag är lycklig bara du pratar med mej.
Du gör min kropp till ett enda stort leende.
Din närvaro gör mig svimfärdig, knäsvag, varm och lycklig.

Att se på dej är som att stå vid en välfylld delikatessdisk.
Mina ögon smeker din kropp och klär av dej.
Du är som en godisbit och dina kläder är godispappret.
Mina tankar ser mer av dej och din kropp än vad mina ögon ser.
Mina tankar upplever mer av dig än vad min kropp gör.
Min hjärna är inte den enda delen av min kropp som tänker på dej,
ditt ansikte och din personlighet är inte det enda av dej jag tänker på.

Du är en vanlig tjej, men för mig är du unik.
Du är makten och härligheten,
Som kan få mig att göra vadhelst du vill.
Jag är slav under min längtan efter dig.

Du har sagt att det är någonting trevligt som väntar oss.
Jag hoppas och längtar intensivt med hela min kropp och själ.
Du är hon som kan göra mig till den lyckligaste mannen på Jorden.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Svante
Läst 682 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante