Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj oj....det är så


Den vackra tjejen i kiosken

Vilken syndigt vacker röv hon har
och de åtsittande slitna jeansen
visar med precision vad de döljer
och slutar en bit under naveln

hon är ett åttonde underverk
och brösten är som hallonmos
de röda dansande läpparna
kvittrar de vackraste meningar

som
- Tio kronor tack.

och för att inte tala om
- Nej Generalsnus är tyvärr slut.





Fri vers av Andersx
Läst 1327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-06 22:59



Bookmark and Share


    Phantasos
Grym!
2012-04-08

  matrjosjka
det här var så gubbsjukt och vulgärt att jag inte finner ord.
2006-05-02

  Svante
*wow*
Den här var så bra så att jag nästan inte kan skriva någon kritik till den, texten får tala för sej själv! "hon är ett åttonde underverk" *asbra*. Den här blir både bokmärke och favorit på en gång!
2006-02-05

    n.
you dirty fuck! :P
2006-01-12

  sol
äh....
2006-01-07

    Mimmilainen
hallonmos?
2006-01-06

  Wretling
Så kan det vara :)
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Andersx