Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska nog sätta in den här i en tidning för jag är trött på mitt nuvarande jobb och jobb överhuvudtaget förresten .....


jag söker ett jobb

Hej jag är en 34 årig karaktärslös man som söker jobb och jag kan tänka mig att jobba med det mesta bara det inte är för arbetsamt för jag är ganska lat.

Jag vill inte ha nån jävel som bestämmer över mig för jag har väldigt svårt för att ta order. Jag vill inte börja för tidigt för jag är morgontrött, speciellt på måndagar.

Jag är inte så pigg på att ta egna initiativ jag är barnsligt ostrukturerad och nästan helt principlös och har svårt att ha många bollar i luften samtidigt men jag älskar mina två barn som jag försöker att göra till en bättre människor än jag själv.




Övriga genrer av Andersx
Läst 780 gånger
Publicerad 2006-03-28 11:12



Bookmark and Share


    Charlotte S
Så bra! Vem vill slita under någon? Starta företag, är ingen dum ide´. Dagpappa?
2006-12-28

  Kajsabajsa
Jag skulle anställa dig direkt! *ler*:-)K
2006-04-21

  Ms Lovecraft
Tror du att det funkar med 25 år och utan utbildning också? *skratt*
2006-04-20

    Porslinsdockan
Underbart
2006-04-15

  sol
...äntligen någon som är ärlig!!!
2006-04-05

    n.
du är så charmig att jag dör
2006-03-28

  Cris
Oj!...
du kanske passar på min annons...barnkär ?
lite lat gör inget.... det är ett männskligt drag...låter fint!
fast morgontrött... mjo...det går nog...hm
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Andersx