Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck.....


Om du ändå hade tagit med dig dina trosor

Hittade en skatt i byrån idag
de sexiga röda med sammetskant
sniffar lite och känner mig svag
jag saknar dig och dina behag




Fri vers av Andersx
Läst 895 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 20:34



Bookmark and Share


  MMo
Alltså, what the fuck liksom
2006-10-30

  Angel Of Sin
Bra skrivet och håller med om att rubriken är super ;o)
2006-04-21

    n.
oj, vad pinsamt. du kan väl bara droppa dem i min brevlåda så låtsas vi som om det aldrig hänt. hrm.
2006-02-10

  Shininkagemusha
*bugar* Absolut på pricken. Hitta spår gör ont, hur länge sedan det än är. Kort och pricksäkert.
2006-02-10

  sol
..shit!!! ..faán... såå ..jävla bra!!!
sanslöst.superrubrik!!! jag dööör..
(suck)
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Andersx