Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon är så skön.... ;O)


Hyllning till dina sex

Jag låter fingrarna dansa runt din hals
och jag känner dig så ljuvligt nära
som så många gånger min kära
sammanflätade i toner så vackra
alla dina sex i mina händer
min älskade Fender




Fri vers av Andersx
Läst 807 gånger
Publicerad 2006-02-08 21:27



Bookmark and Share


  Jer
Titeln fångade mitt intresse,
avslöjar mig, den man jag är.
Mina tankarna om sex, min fäbless,
säger inte allt, om min karaktär.
På hjärtat jag lovar och svär.

Kul, hopslingrad rader,
med en överraskande slut.
2006-12-28

  Shininkagemusha
Musik 4DaWin. *ler*
2006-02-10

    Dream Brother
Not too bad, not too bad...
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Andersx