Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skämt är allvarliga saker.......


jag skojar aldrig

jag skojar aldrig
om
sånt man kan skämta om




Fri vers av Andersx
Läst 482 gånger
Publicerad 2008-07-21 18:35



Bookmark and Share


  Svante
Men är du aldrig allvarlig
om sånt man kan vara allvarlig om?
;)
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Andersx