Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo det var så....... :O(


Alla de där vassa jävlarna

Jag växte upp
bland skärvorna
från en krossad dröm

där fick jag min identitet
mitt dåliga självförtroende
och den kärlek som jag stal

jag var en liten bit
av ett omöjligt pussel
av oändlighet




Fri vers av Andersx
Läst 727 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-15 18:37



Bookmark and Share


  yoyyo
stark text..

snyggt
2006-04-22

  sol
fy fan så starkt
och så fantastiskt välformulerat
du hittade helt rätt symboler

härregud så jag rös!
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Andersx