Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU ena dagen i dur och den andra i moll........


Ingenting är för evigt

Uppe på berget
står en vacker ensam tall
en blixt och den dör.






Fri vers av Andersx
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-02-08 21:58



Bookmark and Share


  sol
...något man bör påminna sej om
varje sekund..
hur skört livet och existensen är...
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Andersx