Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla jävlar tror de är ödmjuka nuförtiden. T.o.m socialdemokratiska politiker som kammar in 100 000 i månaden och vågar prata om (vi arbetare ska etc) påstår att de är ödmjuka.........idioter.


Vad är ödmjukhet ?



vad är ödmjukhet ?
en styrka, sa den starke
och slog den svage




Övriga genrer av Andersx
Läst 731 gånger
Publicerad 2006-05-02 18:03



Bookmark and Share


  Svante
Det är kanske bättre att bara försöka vara ödmjuk än att prata om det. Det är lättare att prata än att handla. Så då är det bättre att handla och inte prata, så att det inte riskerar att bara bli prat. Lite kort reflektion av trötta jag så här på kvällen.
2006-05-03

  Jack_iX
En styrka sant som kan vara svår att balansera ... mellan ge o ta !
Och som ofta av andra kan uttnyttjas till en svaghet !
Så till den grad att man just får sej en smäll !
2006-05-02

  sol
så sant, så sant...suckar sol...
2006-05-02

  Cris
Jag tycker att det är att lyssna och vara lyhörd
och framförallt respektera folk.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Andersx