Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns vapen


Det finns vapen
kraftfullare än atombomben
som inte lämnar blödande sår
det har funnits i tusentals år
inte är det spektakulärt
utan borde vara helt elementärt
den står oss alltid bi
och rensar rent bland lede fi
inte smäller det eller dunkar
prova det kanske funkar.

-vänlighet




Fri vers av Andersx
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 01:24



Bookmark and Share


  Svante
Ja, vänlighet borde vara det kraftfullaste vapnet iafall.
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Andersx