Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvändpunkt

Väntan i juni

efterlängtad midsommar

sen vissnar ljuset




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-11 20:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sedan är alla vänner av höst och vinter nöjda. Jag hör inte till dem.
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante