Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brrrrrr.


Haiku 56



Temperaturfall.
Atomerna stannar upp.
Absolut nollpunkt.



© Boa Berg
2005-10-13
10:23




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 1428 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-27 22:30



Bookmark and Share


  Svante
Coolt! (i dubbel bemärkelse, hehe). Där kan man snacka om kallt!
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg