Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens hemligheter

Månens mörka baksida rymmer hemligheter

Det kryper under skinnet av förväntan

Magin spinner trådar av silver, kastar ljus

Skuggor blandas med oss levande..Fångande

Leder oss i det ockulta, bereder väg mot kroppens

inre väsen.. Renar.. Vi rider mot framgång

Mot våra nya tider, mot en ny gryning..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-31 20:10



Bookmark and Share


  Amorina
Månen - alltid lika fascinerande för mig som människa!

Fint skrivet!
2011-01-01

  LassO
månens dragningskraft, önskar jag fick komma dit, och hem för att berätta om det
2010-12-31

    ej medlem längre
Det ockulta,
Skrivarinna,
gör Lifvet värdigt värt!
2010-12-31

    ej medlem längre
Mmm...underbar text. All framtid är "ockult", i betydelsen "dolt". Vi ska tillsammans belysa allt och göra det till vårat
2010-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Se upp med det ockulta, K.

"The Dark Side of the Moon"
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish