Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK I KVÄLL

i dina eviga rum
du går ibland blommor
ängel flyger över dig
natten skymmer dig
jag skall ge

din gåva ljus,,,,,,,
få dig att gnistra,
vackra själ
jag drömmer,,,,,,,,,,

jag var där

jag måste få grepp
om det här rummet
jag kan inte förstå
den här tiden

allt rinner genom
minna fingrar

som natten
flyter genom minna

drömmar

som allt är aska, är ämnat

att bli,,,,,,,,,,,

jag drömmer om en tid
där allt är klart
håll om någon
snart,,,,,,

bli där
för henne,,,,,,,,
eller honom,,,,,,,,,,,,,,

det är kärlek ikväll,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 21:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vacker :)
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén