Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har vi klivit in i 2000-talets andra årtionde...


2011 - Sug på den !

Framtidsutsikterna är allt annat än goda (även om vi har ett parlament som ju, delvis, är tämligen "förlamat" pga rådande politiska omständigheter) . Jag tror att den fyraårsperiod vi har framför oss kommer att präglas av en viss handlingsförlamning och de stora , politiska, besluten kommer att lysa med sin frånvaro . Om nu inte Alliansen sviker totalt och börjar samarbeta med Sverigedemokraterna . Orosmoln finns (massutvisningen av kristna irakier ,som visserligen, ifrågasatts ,till viss del, men...) Ett annat bekymmer är SAP som ju befinner sig i ett slags "vacuum" ( vi vet ju ,egentligen, inte, om den kommande ordföranden är "fågel eller fisk" , dvs höger eller vänster eller.. mittemellan ) .
Jag tippar på "mittemellan" , för då slipper SAP en uppslitande intern strid.
Hur som helst är jag INTE speciellt förtjust över Sveriges nuvarande "politiska karta" . Risken finns att Sverigedemokraterna etablerar sig i riksdagen , eftersom de övriga partiernas utfrysningstaktik haft föga (eller ingen som helst) framgång .
ja, vi får se (en sliten klyscha, jag vet, men den får duga...) .

God fortsättning på er allihop . 2011 är året !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-01-01 01:16



Bookmark and Share


  Anna*
God fortsättning på det nya året också till dig!
2011-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Matteus (!) 6:33.
2011-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, Mats.
Jag vet att min framtid vilar i Jesu händer. Det är den bästa vissheten och tryggheten.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska