Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om min egen "situation".......


"Själv- 2011 !"

Lite status quo , en viss ekonomisk förbättring står i farstun och väntar men den tragiska politiska och samhällsekonomiska utveckling som lär fortsätta, lägger sordin på det mesta i mitt privatliv . Jag VET att mina två barn kommer att fortsätta att utsättas för alla dessa sjuka påtryckningar och den hjärntvätt som de , under flera år, varit utsatta för (liksom alla andra barn och ungdomar i vårt sinnessjuka samhälle) . Det är, helt enkelt, en FRUKTANSVÄRD spiral av hårdhet, fördomsfullhet, rasism och gängmentalitet (parat med en makaber misstänksamhet mot allt vad samhällsinstanser heter, t ex polisen) Inte för inte heter en av de populäraste Raplåtarna just nu : "Hata polisen !"
Men undertecknad FORTSÄTTER sin "fåfänga och föga framgångsrika kamp" mot all denna IDIOTI , vet ,egentligen, inte varför, men jag kan inte ge upp !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-01 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska