Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se upp nu, gott folk, han (?) är dolsk.....


En ny Mörkerman på poeter.se !

En tvättäkta rasist har nästlat sig in hos oss (nu igen...) . Men denna gången är det en egendomlig sådan, han döljer ,delvis, sina odemokratiska och terroristiska syften genom att slå åt, snart sagt, alla håll . Bl a smutskastar han den kristna religionen och försöker slå i oss att det finns en 65-årig (!) "kristen-politisk sammansvärjning" mot mänskligheten . Men det är lätt att genomskåda honom ! Ordet "rasren" dyker upp med jämna mellanrum , ett "favorituttryck" hos denne rasist ! Man undrar om det,egentligen, rentav handlar om "medvetna provokationer", så UPPENBART är det ,faktiskt....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det finns alltid konspirationsteoretiker som går till överdrift.
Jag tror i och för sig på konspirationer, men allt är inte alltid konspirationer.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska