Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här bilden har jag målat, fotograferat, redigerat och lagt till text till.




Snösagans slut

 

Sirlighetens smäktande sång

 

silar stillsamt

 

snöflingor

som solstrålar

 

skimrande

 

sedan sömntunga

sidor slutits

 

Slutligt.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 296 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-01 16:37



Bookmark and Share


  Maximillixen
Väldigt skickligt skrivet. Blir inspirerad. ska skriva alliteration ett tag och testa.
2011-01-06

  Suzy med punkterna
Förtjusande bild du målar upp
2011-01-03

  En strimma av guld
Vackert och sinnligt skrivet.
2011-01-02

  Ordregnspoeten
Vilken skicklighet med ord och sagolikt vilken stämning som skapas med dem. Tack för läsningen. Varmare sagor väntar förhoppningsvis.
2011-01-02

  Gunnel Eriksson VIP
Alliterationens mästarinna!
2011-01-01

  Anya VIP
Fin alliteration.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*