Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falla fritt i lyckans bakvatten

Allt är bra.

...Bra?

Kärlek, trygghet, gåvor i överflöd
min värsta rädsla verkar inte slå in.

vänner, julgran, mat och gott.

hela jag blir
den jag ska vara, mer än vad jag önskat
vacker är jag, igenom, för första gången.

mitt i detta nu
som glittrar av tacksamhet

faller jag fritt
i mörkrets marianergrav

som är mitt inre
som grävts i årtionden
av miljoner småjävlar

Och? Sen då?




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl