Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna trådar som förena oss

Tillsammans passerar vi punkten
Utan återvändo

Våran kärlek
En hemlighetsfull gift
En förbjuden drink
Så oemotståndlig
För törsten är gran

Vad för berikande smak lär upptäckas...?
När bitterhet är oönskad

Du har kommit till mig
I strävan efter
Din djupaste uppmana
Din önskan
Vilat i det tysta
Men viljan att den ska uppfyllas
Skriker i djupet av dig

Inom din fantasi
Har du alltid vetat
En mystisk man
Som beröva dina hjärtslag

Besöker dina drömmar
För att bli visuell

Låt oss förbli ett
Omges av varandra
Försegla oss från allt annat

Tillsammans
Sjunger vi en ljuvliga duet
En underlig melodi

Så ren
Så vackert

Med gränslös kärlek

Sjung mitt ödet
In i mitt hjärta
Besvara min kärlek till dig
Som den ljuva månen i den klaraste natt


Ge mig ditt djup

Ge mig din tröst


Du som
Förblindat mig
Fast i dina ögon

Där hjärtat mitt är kedjad
Fångad i en labyrint
Men ovillig att rymma

Förfört mig


Av din röst...
Dina toner...
I din sång...


Som vägledde mig ut ur mörkrets
Befriat min själ
Som nu är din

Förbi alla frågor om konsekvenser
När kärleken är betydelsefullare

Vad för rik önskan
låser upp sin dörr...?

Efter att vi tillsammans
Beslutar oss för att möta all hinder

Vad för okänd sötma lockar oss
Ifrån varandra...?

När tiden tickar
Då det dolda närmar sig

Bortom denna värld
Finns en annan
Min värld
Där endast du finns omkring mig

Med dina ord
Säg att du vill ha mig
Att dela en livstid med mig

Tillsammans glödanade för varandra
Där små trådar förenar oss tillsammans

En förgylld kärlek som passerat punkten
Utan återvändo




Fri vers av M.A.J.R
Läst 503 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-12 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar...rader som är fulla med känslor..mycket bra skrivet
2012-11-28

    jamming223
Intressant, färgstark kärlek :) Smakfullt :) Intensivt!
2012-09-25

  Deva
Mycket vackert!
2011-01-17

  Julio VIP
Grymt bra språk^^
2011-01-13

  Catharina Edin VIP
Ett högtidiligt språkbruk! som talar om stor kärlek - vackert!
2011-01-13

  Ninananonia VIP
Kärlekens ord brinner i din text.

Ett konstverk :)
2011-01-12

  Elwania
underbar
2011-01-12

  Lena Själsöga Keijser
i denna dag
kväll
stannade jag i snöskottande steghalka
det strålade i väster
trädfolkens fingrar silade
kopparguld
solen slöt sakta ögonvingar

värmen
ljuset
andades strålande i en punkt samt vidare
oändlig skönhet

du skriver målar
kärlekens lov

det
skänker mig djup glädje

tack

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R