Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allinorder - will you ever disappear


jag trodde jag fallit ner, eventuellt kapslats in i en ismolekyl
tills jag fann mig själv högst upp

i ordningen
på skalan



det som inte varken du eller jag kan veta,
se

möjligtvis förnimma
en aning



ett brus som rinner stilla
en puls som dovt slår,

slår


in, på andra sidan

ut



och för våra sinnen
försvinner








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP