Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte pröva på dadaismen, men det är nog inget för mig..


dadadikt


Hfoemj

fuFF
La La o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Saqhishhh
washhhhqiiii shhhhhhhhowoqhhhsiiiiiiiii
YyYyYyYyYyYy gasheyfudystsbvg**
daUyHjIQsdfdedyfufyfufififofofpfpflfkfjfhfgfdfwvcgsh

Kah




Övriga genrer av underjoyed
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
if you had fun, then it´s good enough.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed