Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har aldrig tagit ett mer livsavgörande beslut

vi flyttar, vi flyr!
bort från människorna som bara sätter knivar i ryggar
bort från kära mor och ekonomiskt stöttande far
vi slänger bort vår utbildning, en chans till ett respektabelt liv
för göteborg
vi gör det för götet

live fast
die young
för ruset & lyckan
emot rädslan; att stanna kvar
ruttna långsamt i en villa med ett tråkigt jobb
tjata på rebelliska tonåringar
eller leva fattigt men fint?
ett riktigt liv, eller ett kul liv?

jag vill bli minnesvärd.
jag tror inte att jag kommer skriva någon bestseller på en livserfarenhet snarlik min mammas
don't get me wrong; hon är en makalös kvinna
men mamma, jag måste leva mitt liv
(& som ett trollslag säger hon helt plötsligt; "vilken vacker musik du spelar"
ja, mamma, det är smiths
säger jag självklart)

det är smiths
och all annan tindrande musik
som får mig att verkligen leva
det jag vill göra i livet är att leva
here it goes
nu lever jag på musiken.




Fri vers av underjoyed
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 17:21



Bookmark and Share


    Laz
Ja mamma, det är smiths.

Det finns så mycket innehåll i den meningen <3
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed