Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Femton minus i knästrumpor
med orent, påverkat blod.
Din pappa öppnade dörren,
jag bara skrek att jag ville ha dig.
Jag ber om ursäkt för
att jag snorade på din jacka.




Fri vers av underjoyed
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-05 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed