Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november

tar en till cigarett
bara för att känna mig extra poetisk

kysser en främling någon gång för mycket
bara för att påminna mig om känslan

går runt ditt kvarter
och hatar mig själv lite för mycket




Fri vers av underjoyed
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-12-05 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed