Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rökpaus

nariga händer
spruckna läppar

men aldrig några brustna hjärtan


jag ser in i dina ögon genom vårt moln av rök
mitt läppstift fastnar på filtret och
du säger att vi inte alls är trasiga
bara lite borttappade
du har en liten kropp, ett sådant stort hjärta
borde inte rymmas inom dig
hur orkar du andas?

jag kvävs av understimulansens fuktiga hetta
trots snön som faller
får jag ta beskydd hos dig? du ger mig andrum
trots att du inte kan lösa mitt liv
älskar jag dig så fruktansvärt mycket




Fri vers av underjoyed
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed