Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personliga pronomen

Jag
vill hata
dig
som straff för att
du
ångrar
mig
Men
jag
kan inte göra annat än att sakna
oss

Du
förnekar att det någonsin funnits ett
vi
Allt började sluta när
hon
kom in i bilden
Du
var för skör för friktionen så
vårt
förhållande löstes upp och det enda pronomen som blev kvar var
jag




Fri vers av underjoyed
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-11-23 19:46



Bookmark and Share


    Laz
Sånt här brukar inte fungera så bra som man tror, men jag tycker att det gick vägen.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed