Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö är vackert men nog är det bra nu..




Snöflingor

 

Så vitt så vitt så vitt
som bomull över marken
nu naturen har sagt sitt
och lagt täcke över barken

Tunga grenar över vägen
höga vallar att gå över
svett i panna liksom ryggen
nya kläder jag behöver

Snö är vackert i små mängder
men nu tycker jag det räcker
jag vill kunna gå och njuta
utan att jag ryggen sträcker

Snöflingor, snöflingor ..............

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 16:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med. Vackert, men det räcker nu, som sagt.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP