Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömhuset

 

det hus jag i min tankar har byggt

som nu står redo att ta emot mig 

det hus jag fyllt med ljus och kreativitet

det hus som andas glädje

eftersom jag är glad

att det är mitt hem

det huset ligger vid en liten sjö

omsluten av grönskande skog


har någon sett det?

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-10 21:16



Bookmark and Share


  F.
Du målar drömmar på ett skickligt sätt. Gillar.
2011-01-12

  Anna*
Det låter urmysigt =0) Ska hålla utkik efter det åt dig =0)
2011-01-12

  blaite
Jag skulle vilja bo i det där huset
2011-01-10

  lisa"puzzle"svensson
Ken, alla små flickor vill bli prinsessor som små.
Men jag ville bli indian...undra vad det betyder?
2011-01-10

    Ken Cassel
Nä, jag har inte sett ditt hus, men jag såg ett stort och fantastiskt slott där
Och det var där som jag trodde att du bodde, min lilla prinsessa
:)
Kramar

Ken
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson