Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns dagar...



fanns det dagar
när vi såg på varandra
Och vi såg inget annat

Sedan

kom dagarna
när vi såg allt
Utom
på varandra



fanns det dagar
när vi talade till varandra
och lyssnade


Sedan

kom dagarna
när vi pratade med alla
Utom
till varandra



fanns det dagar
när vi inte kunde slita oss loss
Vi slet av oss kläderna
för att känna hettan
och värmen
När vi aldrig kunde få nog
av varandra

Men

sedan även det försvann

I stället

kom dagarna
då vi gjorde allt för att slippa
ta i varandra



fanns dagar vi älskade så högt
Vi älskade så mycket
Att vi vi skulle kunna dö
för varandra

Nu

Dagarna
finns inte längre
Dom bara försvann
Ut i tomma intet




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-02 19:17



Bookmark and Share


  PPQ
en naken text som är välskriven mycket läsvärd
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman