Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten gömma

Snötyngda grenar

bildar små grottor gömmer

föda för räven




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 21:36



Bookmark and Share


  Vortex
Jeg elsker sånne små gylne naturbilder som dette. Godt jobbet!
2011-01-02

  Ronny Berk
en välformulerad haiku som skapar bilder- kanske en hare ? och även rävar ska leva !
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt