Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En särskild anhalt


Det finns landskap

utan spår och lukter


inte heller lyser solen och månen där

ändå varken mörker eller ljus


det är landet utanför

alla andra världar


utan tid eller evighet


det är landet utanför




Fri vers av Rachel Roth
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-03 12:42



Bookmark and Share


    Jnåt
landet utanför är inte fy skam
det är värre med skapet utanför...
2011-01-28

  noname_realmind
En tänkvärd djuping. Gillas!
2011-01-08

  Michaela Dutius
Ett land där allt står stilla blir min reflektion
2011-01-03

    ej medlem längre
utan tid eller evighet... wow... nu gick mina små grå igång må jag säga!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth