Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enl en SIFO-undersökning har nästan två av tre väljare (72 %) stort eller mycket stort förtroende för statsministern !


Fredrik "Den Fenomenale" Reinfeldt ! "

Visserligen omfattar en SIFO-undersökning endast några tusen telefonuppringda personer , men SIFO brukar vara noga med att försöka finna ett s k "tvärsnitt" av befolkningen , så trovärdigheten är väl hyfsad.
Tydligt är att de larmsignaler som, bl a undertecknad m fl skickat ut, INTE har haft önskad genomslagskraft . Och, eftersom, mindre än var tredje väljare röstade på Reinfeldts parti, Moderaterna , så innebär detta att även socialdemokrater har förtroende för Reinfeldt !
Fredriks "spel" har alltså gått bra i lås och det finns, helt klart, mängder av väljare som , förmodligen, TROR att han för en politik i "hela folkets intresse" , vilket jag finner mycket egendomligt ! Eller KAN det vara så att oppositionens kandidat , Mona Sahlin ,ansågs vara ett så uselt alternativ så att, t o m socialdemokrater vände sig bort från henne ? DET är ju fullt möjligt i dessa "totalt ideologibefriade" tider ! SAP (under Sahlin) har ju varit så taffligt och småborgerligt så att illamåendet har legat på lut mest hela tiden ( i alla fall hos undertecknad !) . Men, trots detta, tänker undertecknad fortsätta att försöka få svenska folket att inse sitt fatala misstag ! Fredrik Reinfeldt är INGEN "Landsfader" , han är en "LANDSFARA" !!!!!!

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är för sent nu, Mats.
Allt handlar inte om partiledaren.
Det blåser starka högervindar i hela partiet.
Vore jag som du gick jag till KP eller SKP.
2011-01-03

  Mats Henricson
Den kan vara marginell, Larz, men mycket beror på , VEM som tar upp "Drottning Sahlins spira"..........
2011-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Finns det längre någon skillnad?
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska