Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeternas sommartid!


Lite deprimerande med poet-chocken på nya året

att faktiskt se
att man 9 månader
före sin födelsedag
redan har fyllt år
i Poeternas eget
dataåldersregister

Neej ja protesterar
ja vill fan inte
vara 61
när ja nästan
nyss fyllt
60

Det känns
inte rättvist
Va?




Fri vers av Kim VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 21:03



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja tog det äldsta som fanns! Hoppas man inte får polisen på sig nu!
2011-01-04

    ej medlem längre
Nej, det var ju inte kul!
Visst kan man gå in och ändra själv?
Kolla, så får du se.
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Håller med. Jag har också reagerat på det där.
2011-01-03

  Mats Henricson
vad ska jag säga då (?)
fyller ju......sextiotvå......
2011-01-03

  lilla t
man vill varken vara yngre eller äldre än vad man är... diggar din text!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP