Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul - För de utslagna

 

Solkigt träd

Mulen himmel

Skurad gatupläd

Julklappsvimmel

 

Klapp, paket

En gång till

Här, staket

Magen tom vill

 

Skriker tysta tår

Rusar genom hemtrevnaden

Som längtan leds till vår

Där jul far överlevnaden

 

Snaran nära bunden

I den inslagna

Fyrkantiga stunden

För de utslagna

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 660 gånger
Publicerad 2005-12-07 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön