Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärneljus

Allt tystnar mörker

månens bana släcker sol

stjärnorna blinkar




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 23:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
och jag vinkar och applåderar så skimrande fint!!
2011-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Inte släcker väl? Döljer eller skymmer?
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt