Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrikesminister

 

Utrikesminister med dystra steg

Fattar grepp, fattar ord

Där plåster ej hjälper hon som teg

För olyckans katastrofmord

 

Utrikesminister i ditt kval

För mänskokrav

inför det regeringsval

Som gör dig slav

 

Utrikesminister, var är ditt hem?

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-12-07 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön