Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var rädd

Han hade ett stort ärr över ena kinden, pratade i vår telefon

Mamma var inte hemma när han ringde på dörren och ville låna den

Jag blev rädd,då jag visste vad han hette och att han suttit inne för mord

Hans fd flickvän hade besökt oss en tid innan,hon hade ett fult ärr över halsen

Jag hade hört när de vuxna pratat, att det var han, som just nu stod och pratade

i vår telefon, att det var han som skurit i hennes hals.. Jag var inte så gammal

och jag hade bara lillasyster hemma, det var mörkt ute, men det var vinter, så

denna gång hade mamma inte varit borta i flera timmar, vilket annars var vanligt

Nej, det var bara sen eftermiddag, det minns jag, vi tittade på barnprogram på TV

När han var färdig med pratandet, så tittade han in i vardagsrummet..

Jag minns att jag svalde hårt och svarade knappt på hans hej då, hälsa mamma

Det var så skönt när han stängde ytterdörren och jag kunde låsa..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-04 12:45



Bookmark and Share


  yta
Vilken skräck för ett litet barn. väldigt bra skrivet
2011-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starka bilder i minne
väl skriftat och beskrivet
2011-01-04

  Niclas Petersson VIP
En del barndomsminnen är starkare än andra.
Bra text.
Gillar.
2011-01-04

    Max Poisé
De växer tyvärr på träd...

idioterna alltså..
2011-01-04

    ej medlem längre
Var ej rädd mer..mardrömmen är över..

Och du är stark nu. Och vacker.

Och älskad

FRI!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish