Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fult att vara ego, el hur? Jantelagen styr!


Ett paket till mig?

tänker faktiskt så det så
skicka tillbaks ångesten
där fan den kom ifrån

skicka tillbaka den dåliga
självkänslan
där den hör hemma

i intigheten

skicka tillbaka tröttheten
som förlamar fokusering

ni får säga vad ni vill
om att vara ödmjuk
lydig tillmötesgående
normalt uppförande

Säg gärna
Så gör man inte

Då vänder jag min näsa
upp i vädret och svarar
Ingen har med mig att göra
Jag är den jag är
behöver det jag behöver
och nu ska jag skicka efter

Helt andra saker

typ det Finaste
det Bästa
det mest Ömsinta
Kärleksfulla Accepterande
Storsinta Tillåtande
Berömmande

inslaget i ett paket
med rosa rosett
som bara JAG
ska kunna öppna

det är Bara till mig

Gud vad lång
jag blev nu
i mina
en och femtio




Fri vers av Kim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-04 16:15



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
låter bra. Visst kan man beställa det man behöver och skicka de dåliga paketen direkt i soporna! Någon riksdagsman ville avskaffa Jantelagen. Det är minst sagt dags.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP