Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-----


"Förslag till titel på Fredrik Reinfeldts Memoarer !"

"MINA NYCKLAR TILL FRAMGÅNG - LJUG, SKÖNMÅLA OCH SPRID UT PLATTITYDER !"

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 16:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra förslag.
Den borgerliga lögnpropagandan innehåller alltid samma klichéer som dryper av amerikansk kapitalistsirap.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska