Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sa hon

hon såg honom
var det han
han såg ju trevlig ut

och henne
kanske var det hon

och han tittade
var var hon

hon visste inte




Fri vers av AektaBlond
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-04 21:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känner av diktarjagets sökande- och finnande ?
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond