Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en idé lyfte





en idé
fick mig att rusa en mil

hemma slängde jag av mig allt

eldade bastun varm

la mig raklång
på översta laven

kastade bad

slängde upp benen
spjärnade fast fötterna
mot taket

lyfte huset

idéen fungerade




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 21:53



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
håller med, hjärnan får blod och axlarna slappnar av, minst i 10 minuter tack,,,
2011-10-04

  Lili Samuelsson VIP
gillas skarpt
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP