Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Skräckslagen

ligger i sängen
Hör hur hon i rummet bredvid sväljer sina snarkningar

Panikslagen

snuttar på kudden
Genomvåt av gråt och tuggade blöta kanter

Känslan av att vara slagen

stirrar in i väggen
När små röda ögon blir som flugor
kladdigt blodiga
Fläckar ner sterila kök

så lite krävs för att trösta brustna hjärtan
men

ibland när något går sönder
känns det som att det aldrig någonsin
varit riktigt helt







Fri vers av Hannah Norman
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 22:05



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Hannah vad har hänt??
Du skrev underbart förut men nu....
det finns inga ord!!
2011-01-05

  Cadena
Stark och intensivt uttrycksfull text.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman