Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickvän

Mina ögon år fyllda.

Saknaden är för stor nu.

Kommer aldrig sluta älska dig.

Kom hem från andra sidan världen så ska jag visa dig oss igen.

Få dig att känna dig mer älskad än någonsin.

Få dig att le som innan du reste.

Få dig att må som du ska.

Ge dig det du förtjänar.

All min Kärlek.




Fri vers av Tysken
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-01-04 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tysken
Tysken