Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Ibland känns det som om du är allt jag har,
andra gånger som om jag vore världens härskare.

När jag är med dig kan jag slappna av och sluta ögonen för alla problem och sjunka ner.

När jag inte är med dig saknar jag dig,
ibland mer än annars.
Som nu mer än någonsin.

Att inte ha hållt om den personen som gett mig mer lycka och sorg än någon annan får min mage att vrida sig med oro.



Att din röst kan ge en sådan tröst och ro.




Fri vers av Tysken
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-01-04 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tysken
Tysken