Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Det känns när du ringer,
Det känns när du berör,
Det känns när du sover,
Det känns när du säger att du älskar mig,
Det känns när du inte är där,
Det känns när du med andra talar,
Det känns när du på andra kollar,
Det känns när du är där men ändå inte,
Det känns när du på mig är sur,
Det känns när du gråter,
Det känns när du skrattar,
Det känns när du på mig kallar,
Det känns när du ber mig om något,
Det känns när du vaknar upp vid min sida,
Det känns när du får mig att inse att något ja gjort va fel,
Det känns när du gjort mig något fel,
Det känns när du inte vill ha mig där,
Det känns när du längtar,
Det känns när du saknar,
Det känns när du mig behöver,
Det känns.
Allting känns,

Så var försiktig. Men jag kommer för alltid stanna.




Fri vers av Tysken
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-01-04 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tysken
Tysken