Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EnPlanka

en planka som har flutit omkring på vågor
en planka som har med varje våg fått ärr
en planka som med ärr landat på kustens vagra stränder
en planka som för någon är ingenting
en planka som för en annan är en ny möbel
en planka som känt kärlek är nu ett hantverk
en planka som vart ignorerad av en
en planka som En ignorerat nu har köpt
en planka som får kärlek kan sedan ge kärlek


så ge, så kommer ni få tillbaka




Fri vers av Tysken
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tysken
Tysken