Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros vingfrände

 

I fotspår av sökande taknockar

En balans över gatskens liv

En lindans fotskred livbockar

För tankens vilda framåtkliv

 

Hissnande denna tankes lycksöksönskan

Att finna ro till snörtampens ände

Tjusning folkets famntagna skräckömkan

Innan fallet som Ikaros vingfrände

 

Här faller dagen

Där marken svartare än natt

Slukar de obehagen

Mot olidligt grå trist asfaltsplatt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-12-07 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön