Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En frustrationsprocess i skapandet.


Ge liv

 

o o
U

((i))

 

o o
U

((i))

 

o o
U

((i))

 

Alarmerande signaler

Penetrerar nyskapande

Födslar

 

Och låt det för helvete ge liv!!!




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 654 gånger
Publicerad 2005-12-07 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön